El contenido de esta pßgina web esta dirigido a personas mayores de 18 a˝os.

 
 
Entrar, soy mayor de edad           Salir, soy menor de edad
Cerrar ventana  

Publicar una respuesta


Tu nombre:
Escribe tu mensaje:
Baixa el consum d'alcohol, tabac i cÓnnabis per˛ es mantÚ el de coca´na
Baixa el consum d'alcohol, tabac i cÓnnabis per˛ es mantÚ el de coca´na
 
 
 
 
Foros >> Noticias de actualidad >> Baixa el consum d'alcohol, tabac i ...

Baixa el consum d'alcohol, tabac i cÓnnabis per˛ es mantÚ el de coca´na

Tema iniciado por SOM.NIT (15:14 19/01/2009).
 

  • Els ministres de Sanitat i de l'Interior, Bernat Soria i Alfredo Pérez Rubalcaba, respectivament, han presentat aquest dimarts els resultats de l'Enquesta Domiciliària sobre Alcohol i Drogues a Espanya 2007-08. La principal conclusió és que el consum de begudes alcohòliques, de cigarrets i de porros ha disminuït en els últims deu anys. En canvi, el consum de cocaïna és manté com un dels més alts del món.


El ministre de Sanitat ha explicat que el consum d'alcohol és, actualment, el més baix des del 1997. Segons l'enquesta hi ha hagut una disminució molt clara dels bevedors de risc, és a dir, dels homes que prenen més de 50 mil·lilitres d'alcohol, i de les dones que en prenen més de 30.


D'altra banda, el consum de tabac també és el més baix des del 1997, mentre que el cànnabis té una prevalència del 10%, amb uns nivells inferiors als del 2003.


Pel que fa al consum de cocaïna, en canvi, Espanya manté el "dubtós mèrit" de ser un dels països amb un consum esporàdic més alt, si bé s'ha trencat la tendència a incrementar, segons Bernat Soria. "Hi ha una disminució de la gent que s'enganxa a la cocaïna, ha dit.Extret de 3cat24 del 04-11-2008

 
 
 
 

Acceso

E-Mail:
Contrase˝a:
Has perdido la contrase˝a?
Quieres registrarte?