El contenido de esta página web esta dirigido a personas mayores de 18 años.

 
 
Entrar, soy mayor de edad           Salir, soy menor de edad
Cerrar ventana  

Publicar una respuesta


Tu nombre:
Escribe tu mensaje:
SOM.NIT AL CONSENSO DE ROMA
SOM.NIT AL CONSENSO DE ROMA
 
 
 
 
Foros >> Noticias de actualidad >> SOM.NIT AL CONSENSO DE ROMA

SOM.NIT AL CONSENSO DE ROMA

Tema iniciado por SOM.NIT (16:39 31/03/2009).
 

 


SOM.NIT AL CONSENSO DE ROMA

 

 

Creu Roja Espanyola, per la seva dilatada experiència en els programes de prevenció, assistència i reducció de riscos, va acollir a Madrid la Conferència Europea del “Consenso de Roma” els dies 26 i 27 de març. La conferència va ser iniciativa del “Consenso de Roma” per a una política humanitària de drogues, amb suport de la Comissió Europea i el Consell Internacional sobre Seguretat i Desenvolupament (ICOS).

 

La conferència va reunir a unes 20 Societats Nacionals de la Creu Roja a Europa, representants de la Comissió Europea, de la Organització Mundial de la Salut (OMS), de la Oficina de les Nacions Unides contra la droga i el delicte (ONUDD), i altres experts de la pràctica. Entre els participants hi van assistir dos tècnics del projecte SOM.NIT, per debatre com implementar bones polítiques en temes de prevenció, tractament, atenció i reducció de riscos i per a explorar possibles vies de resposta al fenomen de les drogues a Europa.

 

Mentre la primera sessió, el 26, va contemplar una situació en un marc més polític, el segon dia es van poder plasmar en boca de diferents països. Es va contemplar la situació dels nous estats membres de la Unió Europea, així com la situació dels països en vies de desenvolupament, compartint experiències en l’àmbit dels consums i el tractament de drogues. En última instància es van presentar diferents projectes que es duen a terme al territori espanyol en concepte de prevenció, i reducció de riscos en el consum.

 

El 28 de març va encadenar al congrés la trobada de joves de la Creu Roja, que va valorar els punts d’intervenció i les línies a seguir en l’estratègia 2020, així com expressar la voluntat d’intervenir en les preses de decisions pel que fa polítiques relacionades amb les drogues i el “Consenso de Roma”.

 

 

 

 

 
 
 
 
 

Acceso

E-Mail:
Contraseña:
Has perdido la contraseña?
Quieres registrarte?