El contenido de esta página web esta dirigido a personas mayores de 18 aņos.

 
 
Entrar, soy mayor de edad           Salir, soy menor de edad
Cerrar ventana  

Publicar una respuesta


Tu nombre:
Escribe tu mensaje:
EL SOM.NIT PARTICIPA EN EL MĀSTER INTERUNIVERSITARI JOVENTUT I SOCIETAT
EL SOM.NIT PARTICIPA EN EL MĀSTER INTERUNIVERSITARI JOVENTUT I SOCIETAT
 
 
 
 
Foros >> Noticias de actualidad >> EL SOM.NIT PARTICIPA EN EL MĀSTER...

EL SOM.NIT PARTICIPA EN EL MĀSTER INTERUNIVERSITARI JOVENTUT I SOCIETAT

Tema iniciado por SOM.NIT (16:55 31/03/2009).
 

 


EL SOM.NIT PARTICIPA EN EL MÀSTER INTERUNIVERSITARI JOVENTUT I SOCIETAT

 

 

El passat 28 de març el projecte SOM.NIT va presentar-se davant dels estudiants del primer màster interuniversitari en joventut i societat on hi participen: la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Rovira i Virgili (universitat es va celebrar la sessió).

 

La xerrada es va emmarcar en el mòdul de joventut consums i riscos. El ponent del SOM.NIT, Pau Jasanada va exposar, amb tots els pros i els contres, les tasques que es desenvolupen per a seguir i millorar el projecte que des de fa 10 anys porta a terme Creu Roja Joventut, i al final de la sessió es va desenvolupar un interessant debat sobre els projectes que es realitzen en el nostre territori, situacions de risc i tendències de consum de substàncies en ambients d’oci nocturn.

 

Des del projecte SOM.NIT es va valorar molt positivament aquesta intervenció, ja que aquests joves formaran, en un futur no gaire llunyà, la societat educativa i educadora que pretenem des del nostre projecte,  i aconseguir així transmetre un missatge positiu, objectiu i constructiu sobre tot allò relacionat amb els consums de drogues en els entorns d’oci. Per altra banda, destaquem la col·laboració amb l’antropòleg i professor de la URV expert en temes relacionats amb les drogues i el seu entorn, Oriol Romaní amb qui no es descarten futures col·laboracions en sessions per a estudiants universitaris.
 
 
 
 

Acceso

E-Mail:
Contraseņa:
Has perdido la contraseņa?
Quieres registrarte?