El contenido de esta página web esta dirigido a personas mayores de 18 años.

 
 
Entrar, soy mayor de edad           Salir, soy menor de edad
Cerrar ventana  

Publicar una respuesta


Tu nombre:
Escribe tu mensaje:
Alemanya prohibeix l''spice', la droga de moda
Alemanya prohibeix l''spice', la droga de moda
 
 
 
 
Foros >> Noticias de actualidad >> Alemanya prohibeix l''spice', la droga de...

Alemanya prohibeix l''spice', la droga de moda

Tema iniciado por SOM.NIT (15:23 07/04/2009).
 

• La substància deriva del cànnabis, però té uns efectes quatre vegades més forts


EFE

BERLÍN

El Govern alemany ha prohibit la droga de moda, anomenada spice, una barreja d'herbes que conté una substància sintètica derivada del cànnabis, segons han anunciat fonts de l'Executiu de Berlín.


La producció, la venda i el consum de l'estupefaent estarà penada, després de revelar-se que el que fins ara es venia com una barreja d'herbes inofensiva conté una forma sintètica del cannabinoide CP-47,497, molt més forta i duradora que la substància originària.


La norma tindrà una vigència d'un any, després del qual es preveu que sigui substituïda per una regulació indefinida. La prohibició de les barreges d'herbes que porten el nom de Spice Gold o Yukatan Fire ha arribat arran d'un estudi que van encarregar les autoritats sanitàries de Frankfurt i que revela que aquesta barreja d'herbes biològiques, fumades, actuen amb una intensitat fins a quatre vegades més alta que el cànnabis.


No es detecta a l'orina


L'spice es venia fins ara legalment, però --segons la responsable de prevenció contra la drogoaddicció del Govern, Sabine Bärtzing-- influeix en el sistema nerviós i circulatori.


En pocs mesos, aquest producte que s'adquiria com unes herbes aromàtiques s'ha convertit en una de les drogues més populars d'Alemanya, sense que es pugui detectar a l'orina i per tant sense el consegüent risc de retirada del permís de circulació.


Extret de El Periódico del 21/01/2009

 
 
 
 

Acceso

E-Mail:
Contraseña:
Has perdido la contraseña?
Quieres registrarte?