El contenido de esta página web esta dirigido a personas mayores de 18 años.

 
 
Entrar, soy mayor de edad           Salir, soy menor de edad
Cerrar ventana  

Publicar una respuesta


Tu nombre:
Escribe tu mensaje:
L’ONU DETECTA MÉS KETAMINA I
L’ONU DETECTA MÉS KETAMINA I
 
 
 
 
Foros >> Noticias de actualidad >> L’ONU DETECTA MÉS KETAMINA I "DROGUES DE ...

L’ONU DETECTA MÉS KETAMINA I "DROGUES DE LA VIOLACIÓ A ESPANYA"

Tema iniciado por SOM.NIT (12:20 25/02/2010).
 

L’ONU va alertar ahir en l’informe anual de la Junta Internacional de Fiscalització d’Estupefaents del «preocupant» augment del tràfic i consum a Espanya i al Regne Unit de ketamina, un anestèsic d’ús veterinari. L’ONU també va advertir del ràpid avanç de les


drogues de la violació

, unes substàncies psicoactives que debiliten la resistència de la víctima per facilitar agressions sexuals i desposseir-la dels seus béns.
No obstant, l’organisme sub-ratlla l’«exemplar» caiguda del consum de cocaïna a Espanya entre els alumnes de secundària (7,2% el 2004, 3,6% el 2008).
Carmen Moya, delegada del Pla Nacional sobre Drogues, va atribuir la referència a Espanya en el cas de la ketamina a les partides obtingudes el 2007 i el 2008, ja que el seu tràfic interessa a les màfies per la seva alta rendibilitat, al ser una substància que es pot esnifar o barrejar-se amb altres. «Els consums de ketamina són baixíssims i no constitueix cap problema a Espanya. Hi ha sospites, però no hi ha casos documentats de l’ús de drogues que faciliten violacions i robatoris», va dir la delegada. L’any passat, un estudi a càrrec de metges del Clínic va concloure que una de cada sis dones violades a Barcelona havia estat drogada.

 
 
 
 

Acceso

E-Mail:
Contraseña:
Has perdido la contraseña?
Quieres registrarte?