El contenido de esta página web esta dirigido a personas mayores de 18 aņos.

 
 
Entrar, soy mayor de edad           Salir, soy menor de edad
Cerrar ventana  

Publicar una respuesta


Tu nombre:
Escribe tu mensaje:
El Māster Interuniversitari en Joventut i Societat arriba a la quarta ediciķ
El Māster Interuniversitari en Joventut i Societat arriba a la quarta ediciķ
 
 
 
 
Foros >> Noticias de actualidad >> El Māster Interuniversitari en Joventut i...

El Māster Interuniversitari en Joventut i Societat arriba a la quarta ediciķ

Tema iniciado por SOM.NIT (12:28 11/10/2011).
 

En el decurs de l’acte d’inauguració es va presentar el documental “Nadie es inocente, 20 años después” a càrrec de Sara Minter (directora del film) i Pablo Hernández (protagonista)


 
Màster Interuniversitari en Joventut i Societat arriba a la quarta edició


El coordinador territorial de Joventut a Barcelona, Oriol Martín, el vicerector de Recerca i Transferència de la Universitat de Girona, Josep Calbó, i el director del Màster Interuniversitari en Joventut i Societat, Pere Soler, van inaugurar aquest divendres a la Universitat de Girona el curs 2011-2012 del Màster Interuniversitari en Joventut i Societat. Durant la sessió inaugural d’aquest programa de postgrau es va presentar el documental “Nadie es inocente, 20 años después” a càrrec de Sara Minter (directora) i Pablo Hernández (protagonista).


Aquesta pel·lícula documental, recentment premiada al Festival de Cinema de Morelia (Mèxic), reviu la que es va rodar el 1987 a Ciudad Nezahualcóyotl (Mèxic), a partir de la vida d’un grup de joves punks. Vint anys després, la directora del film torna als mateixos escenaris per entrevistar novament els protagonistes i veure què ha passat amb les seves vides.


El Màster Interuniversitari en Joventut i Societat és la primera titulació oficial en matèria de joventut existent a Catalunya i a tot l’Estat espanyol. Està coordinat per la Universitat de Girona, amb el suport de la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família.


Per a més informació: Master Interuniversitari en Joventut i Societat  
 
 
 

Acceso

E-Mail:
Contraseņa:
Has perdido la contraseņa?
Quieres registrarte?