TRADUCIR
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
Esteu aquí: Inici Salut Notícies El Komando Nits Q i Som.nit seran a la macrofesta universitària de dijous

El Komando Nits Q i Som.nit seran a la macrofesta universitària de dijous

El Komando Nits Q i Som.nit seran a la macrofesta universitària de dijous

El Komando Nits Q i Som.nit seran a la macrofesta universitària de dijous Komando Nits Q Tarragona
Els dos grups faran una acció conjunta i coordinada amb els assistents a la macrofesta universitària d'aquest dijous a la Tarraco Arena Plaça.
08/04/2014

 

El Komando NitsQ i els agents de salut de Som.net seran dijous a la nit a la macrofesta universitària de la TAP. Els dos grups faran una acció conjunta i coordinada amb els joves assistents a la festa per tal de conscienciar-los sobre la convivència amb el descans veïnal i els oferiran informació per gestionar millor els plaers de la nit.

El Komando NitsQ centrarà la seva intervenció pels voltants de la TAP, a partir de les 22.30 h, i oferirà informació sobre la campanya “Festa i descans Qnviuen”. També proporcionaran informació sobre alcohol i conducció, transport públic, etc. El grup Som.nit instal·larà un estand informatiu dins del recinte de la festa sobre alcohol i altres drogues per tal de prevenir riscos associats al consum.

L’Ajuntament, des de les àrees de Salut i Joventut, sense perdre de vista que l’objectiu del que surt de festa és la diversió, pretén afavorir conductes més responsables entre els usuaris de l'oci nocturn. Es tracta de sensibilitzar la població juvenil sobre la necessitat de conciliar la festa i el dret dels veïns a descansar, així com minimitzar els riscos associats al consum abusiu d'alcohol.

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat