Qui som

Som.Nit és un projecte de prevenció i reducció de riscos associats a l'oci nocturn entre la població jove.


El projecte Som.Nit


L’objectiu és oferir informació i assessorament sobre drogues, sexualitat i violència de gènere als grups de joves que es troben en espais d’oci nocturn. Ens basem en una realitat objectiva i contrastada, actualitzant constantment els nostres continguts i fent traspàs d’informació de manera horitzontal, amb perspectiva de gènere, sense prejudicis ni tabús, promovent la llibertat d’autonomia i la presa de decisions de cada persona. 

Ens hem readaptat a les mesures sanitàries de la situació actual de la Covid-19, buscant noves zones d’oci, readaptant el material, etc., tal i com consta als protocols de seguiment de mesures de seguretat.  

Les intervencions van adreçades tant a les persones que ens podem trobar a l’espai d’oci, més concretament a joves d’entre 13 anys i 35 anys, com a les entitats públiques que ens contracten, ja que al finalitzar les nostres intervencions disposaran d’un informe d’orientació, avaluació i assessorament sobre els riscos ambientals i les necessitats que hem observat en la població i l’entorn.  

I les intervencions les realitza l’equip de voluntariat de Creu Roja Joventut, amb un mínim de dues persones prèviament formades en les temàtiques i habilitats concretes del projecte. 


Com ho fem